Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Slagerij Buurman Vleesch & Vis

Afbeelding

Lente specialiteiten

Aspergetijd

In het voorjaar kunnen we genieten van het witte goud. Om een klassiek gerecht te maken met de asperges adviseren wij onze beenham. Wilt u liever de asperges op een andere manier in het diner verwerken? Kies dan een van onze andere producten met asperges.

  • Aspergesoep
  • Asperge-beenhamschotel
  • Asperge salade
  • Aspergesteak


Zuiglamsvlees

Onze worstmaker Erwin heeft voor zijn hobby ca 120 schapen van het ras Charollais. Deze dieren grazen in het natuurgebied Dakhorst in Wierden.
De rammen van deze schapen komen na een mooi vrij leven ter beschikking van de slager zodra ze rijp zijn voor de slacht. Wij bieden dan ook vers Twents lamsvlees. Heerlijk zachte fris lamsvlees.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.